Meteen naar de content

🚚 GRATIS Bezorging

30 Dagen bedenktijd 👀

Op werkdagen besteld is morgen in huis! 📦

  Levering en verzending

  Hoe werkt de levering?

  ✔︎ Je hebt een bestelling gedaan, je weet dat je bestelling onderweg is wat nu?

  ✔︎ Wij gebruiken PostNL voor onze leveringen, en leveren gratis in Nederland en België. Je kunt je pakket binnen 1-2 werkdagen verwachten vanaf het moment dat het ons magazijn verlaat. De bezorgkosten voor bestellingen binnen EU landen zijn €4,95.

  Wanneer we de bestelling verzenden ontvang je een bevestigingsmail met een tracking nummer. PostNL zal je ook een follow-up e-mail sturen waarin staat dat uw levering van je bestelling onderweg is. Maak je geen zorgen als er geen updates zijn binnen de eerste 24 uur. Het systeem kan soms een dag nodig hebben om bij te werken.

  Bestaat je bestelling uit meerdere producten? Houd er dan rekening mee dat de pakketten los van elkaar worden verstuurd. Wij kunnen helaas niet garanderen dat pakketten bij elkaar blijven tijdens het transport. 

  Als je bestelling niet binnen 8 werkdagen na verzending aankomt, neem dan contact met ons op, zodat wij het met PostNL kunnen opvolgen. PostNL kan contact met je opnemen om je een aflevermoment en/of punt in te plannen. Indien je dit accepteert, nemen wij geen verantwoordelijkheid voor het pakket.